Nettó 14,8 milliárd forintra becsülik a váci vasútállomás-építési tendert: várják az ajánlatokat

Nettó 14,8 milliárd forintra becsüli a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. a váci vasútállomás korszerűsítésének tervezését és kivitelezését, az annak megvalósítására kiírt nyílt közbeszerzési felhívásban, amely a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A munkák között szerepel egy új gyalogos peronaluljáró, és egy gyalogos-kerékpáros aluljáró építése, és két darab 2×1 sávos közúti és közúti-gyalogos aluljáró felújítása.

Az állomás épületet át kell alakítani, a peronok fölé több mint 6 ezer négyzetméternyi tető kerül, és meg kell építeni 347 P+R parkolóhelyet is. Ajánlatot az a cég tehet, amelynek az utóbbi 3 évben vasútépítésből legalább nettó 12 milliárd forint volt az árbevétele. A beruházás uniós támogatású, a KÖZOP Nyugati pályaudvar és csatlakozó vonalszakaszainak elővárosi célú fejlesztése projekt része. Az ajánlatok benyújtási határideje október 25. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, az értékelésnél 80 százalékot jelent az ár. (tozsdeforum.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments