Kézilabda: férfi csapatunk most szombaton az első hazai meccsét játssza az élvonalban

A hétvégén folytatódik az első osztályú férfi bajnokság. A Váci KSE csapata a tavalyi negyedik helyezett Csurgó együttesét látja vendégül. A csurgóiak az első fordulóban zárt kapuk mellett voltak kénytelenek játszani és nyertek az újonc Cegléd ellen 30-23-ra.

Kis ideig úgy tűnt, talán le sem játsszák a felek, de végül szerdán megrendezték a Veszprém – Csurgó mérkőzést. A csurgóiak időpont-egyeztetési nehézségek miatt csak junior csapatukat küldték el idegenbe, a veszprémiek pedig kitömték őket. A vendégcsapat arra hivatkozva, hogy nyolc nap alatt három mérkőzést kell játszani sérülésektől sújtott csapatával, felnőtt kézilabdázóit nem nevezte be a bajnoki címvédő elleni találkozóra.

A Vadkertivel, Szöllősivel és Katzirz Dáviddal felálló vendégek az 5. szezonjukat kezdték meg, míg a váciak az elsőt az élvonalban. És ez lesz az első hazai első osztályú mérkőzés is!

Néhány napja edzőmérkőzésen a másodosztályú Eger Eszterházy csapata ellen – már a hétvégi derbire készülve – sikerült nyernünk 32-23-ra.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

A Váci KSE – Csurgó első osztályú bajnoki mérkőzésre szeptember 15-én, szombaton 18 órakor kerül sor a váci sportcsarnokban. (Kovacsics József) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments