FOCI – Kellemes meglepetés a szurkolóknak: kiválóan rajtolt a Dunakanyar-Vác

Nem sokan gondolták volna, hogy ilyen kitűnően rajtol a nyáron tulajdonosváltáson átesett Dunakanyar-Vác. A klubnál a nyáron sokáig a bizonytalanság volt az úr, azonban az újonnan érkezett Mózner János – Szabados György edzőpáros a nehézségek közepette is igyekezett a játékosokat távol tartani a problémáktól és a legjobb felkészülést véghezvinni a csapattal. Szombaton az Orosházával játszunk idehaza.

Az eddigi eredményekből az látszik, hogy ez kiválóan sikerült, hiszen első nekifutásra sikerült kiverni a tavaly döntőt játszó MTK-t a Magyar Kupából (a következő körben a mieink ellenfele a Jászapáti lesz), majd a bajnokság első meccsén Kazincbarcikán sikerült nyerni.

Ezt a Szeged 2011 elleni hazai döntetlen követte, amelyet jobb helyzetkihasználással szintén meg lehetett volna nyerni, de a harmadik fordulóbeli, balmazújvárosi győzelem feledtette ezt a kisiklást.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb polgármester-jelölt száll ringbe Vácon: a VVVE jelöltje dr. Csereklye Krisztina

Az előttünk álló hétvégén, szombaton az Orosháza együttesét fogadjuk a váci stadionban, 16:30-as kezdettel, szintén a győzelem reményében. A találkozón biztosan nem léphet pályára a Balmazújvárosban agyrázkódást szenvedett középpályás, Gulyás Gábor, ő a héten még nem tud bekapcsolódni az edzésekbe.

A csapathoz kapcsolódó további hír, hogy az átigazolási időszak hajrájában a Kecskemétre visszahívott Borszéki Csaba pótlására kapust szerződtetett a klub. A 19 esztendős Dombó Dávid (képünkön) a Szombathelyi Haladás második csapatától érkezett egy évre kölcsönbe, és a további kapusproblémák elkerülése végett a 45 esztendős kapusedző, Hámori István is igazolást kapott, így ő lesz a csapat negyedik számú kapuvédője az idényben.

Egy távozó is akadt az utolsó napon, a több játéklehetőség reményében a középpályás Andrejcsik Ádám az FC Hatvan csapatához került az esztendő végéig kölcsönbe. (F. B.)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments