Döntött a bizottság: várhatóan októberben egységesítik az uszodai belépők árait

Az uszodai árak emeléséről tárgyalt a művelődési – oktatási és ifjúsági – sportbizottság a szeptemberi ülésén. A kisebb mértékű emelésre azért volt szükség, mert az intézmény árai elmaradtak a környező településeken működő hasonló sportlétesítményekétől. A változtatás tehát időszerűnek tűnik – indokolja a Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft vezetője, Zábó Edina.

Az előterjesztés megkülönbözteti azokat az egyesületeket, melyek váciak és vízisportot oktatnak (vízilabda, úszás, triatlon) és azokat, amelyek nem váciak, vagy nem közvetlenül a vízhez köthető sporttevékenységgel foglalkoznak. Bár a bizottság elfogadta az előterjesztést, kedden egy egyeztetést folytatott az egyesületek vezetőivel a Váci Városfejlesztő Kft, ahol meghallgatták az érintettek véleményét is.

Tar György ügyvezető igazgató arról tájékoztatta lapunkat, hogy az egyeztetésen elhangzott észrevételeket, javaslatokat figyelembe véve fogják kialakítani az árakat.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Elindult a tájépítészek váci programja

– Az árak meghatározására azért volt szükség, mert így egységesítésre kerülnek a belépők és a sávhasználati díjak is. Ez korábban különböző mértékben volt meghatározva – mondta Tar György, aki azt is hozzátette, hogy a korábbi bizottsági határozat végrehajtását, amely október 1-jétől lett volna esedékes, felfüggesztették a következő ülésig, ahol már az átdolgozott tervezetet kapják meg a képviselők.

A döntés várhatóan október 10-én születik meg a művelődési – oktatási és ifjúsági – sportbizottság következő ülésén. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments