Foci: a 93. percben mentettünk pontot a Szeged ellen

Nehéz meccsen, nagy váci nyomás ellenére háromszor is betaláltak a szegediek a hazaiak hálójába, de az utolsó percben elszállt a győzelem, egyenlítettek a piros-kékek.  NB II Keleti csoport, 2. forduló:  Dunakanyar-Vác – Szeged 2011 3–3 (1-1). Vác, városi stadion. Vezette: Fenyvesi (Demeter, Szalai).

Vác: Palásthy D. – Króner (Farkas 67′), Palásthy N. (Király 52′), Benke, Páles, Kákonyi, Berki, Rusvay, Papp, Gulyás, Petrezselyem (Kelemen 52′). Vezetőedző: Mózner János.

Sárga lap: Kis R. (81′).

Gólszerzők: Rusvay (42′), Kákonyi (84′), Király (93′), illetve Geiger (45′), Kis R. (48′) Kis R. (83′).

Azt tudtuk előre, hogy nem lesz könnyű meccs. A helyenként sok hibával tarkított játék azt jelzte, hogy a felelősség súlya több játékosnak is nagy teher. Ám végül minden jó, ha jó a vége! Dicséret illeti a váciakat, akik tényleg az utolsó sípszóig küzdöttek, s megmutatták, hogy sokra képes ez a csapat.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci táncosok újabb sikerei

Mózner János: – Az első hazai mérkőzésünkön úgy gondoltuk, hogy a Szeged majd tárcán ideadja nekünk a három pontot. Fel kell készülnünk rá, hogy a felkészülési sikereinkkel szembe itt azért óvatosabban játszanak a csapatok. A csapatom igazi játéka és hozzáállása az utolsó húsz percben mutatott forma. A Szegedet rutinos játékosok alkotják, akik nehéz helyzetekben tartást adnak a csapatnak, nálunk is ilyen a légkör, kívánom ellenfelünknek, hogy velünk együtt az első ötben végezzen.

A szegedma.hu tudósítójának Tóth Bálint, a vendégek trénere ezt mondta: – Minden tekintetben csalódás ez a meccs. Ilyen gólokat nem szabad kapni. Egy olyan csapatnál, ami most állt össze – sok az új arc -, ennyi egyéni hibát nem bír el. A játékosok közt többek nem beszéli még perfektül a magyart, nem mondom, hogy ez az oka a vereségnek, de az apróságok ma összeadódtak. ♦

Tegnap aláírásra került a végleges megállapodás , melynek értelmében a Vác NB II-es csapata, most már ténylegesen új tulajdonba került. A hosszas és fáradságos munka meghozta eredményét és a tárgyalássorozat pozitív eredménnyel zárult, így mostantól teljes nyugalomban folytatódhat az eddig igen eredményes munka. A leköszönő vezetés további sok sikert és eredményes szereplést kíván mind az új vezetésnek, a szakmai stábnak, a játékosoknak és nem utolsó sorban a szurkolóknak és mindenkinek, akik szívügyüknek érzik a váci labdarúgás sikerességét! – olvasható a klub honlapján. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments